bijeenkomsten Geen categorie presentaties

Online Najaarsbijeenkomst 2020

De Online Najaarsbijeenkomst 2020 had een recordaantal inschrijvingen: 162! Het hoogste aantal kijkers op enig moment was rond de 120, en ook dat is een record.

Het was voor het eerst dat we zoiets online hebben georganiseerd, maar wij vonden het zeer geslaagd, en zo te merken aan de reacties vonden de deelnemers dat ook. Wat we niet hadden verwacht, maar waar we wel blij mee zijn is de Chat tijdens de bijeenkomst. Wát er allemaal is gezegd kunnen we om redenen van privacy niet delen, maar de drempel om je stem te laten horen is in een chat veel lager dan in een zaal. Het werd een gezellige boel, ondanks de afstand.

Hieronder zie je de video-opname van de Mededelingen van het Bestuur, met onder andere het afscheid van voorzitter Jeroen de Meester.

We zoeken nieuwe leden voor de kascommissie. Vind je het leuk om onze boekhouding te bewaken, en heb je daar ongeveer een middag per jaar tijd voor? Stuur dan een mailtje aan onze penningmeester.

En we zijn aan het nadenken over een nieuwe naam, want we willen er graag zijn voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die gebruik maakt van Axiell producten. Dus niet alleen Adlib, maar ook Axiell Collections. Heb je ideeën? Stuur een mailtje aan onze secretaris.

fAYcuS TTVCoBi GkVVl KNP hXIRx

3 gedachten over “Online Najaarsbijeenkomst 2020

Reacties zijn gesloten.